Videoda devamı yok ama sanırım güvenlikler tarafından kurtarılmış kardeşimiz. Köpekler genellikle aç kalınca veya bir tanesi havlamaya başlasın hemen diğerleri de katılır. ama burda tek suçlu hayvanlar da değil. onları dışarıya salan, döven hırpalayan kovalayan, aç bırakan insanlar da suçlu. tabi ki başıboş dolaşmaları hepimiz için tehlikeli. Yalnız burada sadece onlar suçlu değil. seversen sevgi gösterip beslersen neden saldırsınlar. benim de küçüklüğüm köpek beslemekle geçti bir çok insandan daha iyiler. ama sokaktaki köpeklerin kalabalık oluşturması başı boş dolaşmaları iyi değil. açık barınaklarda düzgün şekilde denetimli bakılmalı. insanlar ziyarete gelebilmeli

Geçen günlerde etkisinde kaldığım bir olay olmuştu. kız çocuğu köpekten kaçarken kamyonun altında bacağı ağır yaralandı. ameliyat olmuş fakat beyine pıhtı atmış hayatını kaybetti. o an ki görüntüsü gözümün önünden gitmiyor. birde o durumdayken fotoğrafını çekiyorlar. olay geçen aylarda yaşanmış bir kaç gün önce karşıma çıktı. annesini falan takip etmiştim instagramdan eski fotoğraflarına bakındım biraz, çocuğa canım çok sıkılmıştı. çok üzücü durumlar yaşanabiliyor maalesef.