Köpektaparlara laf anlatmak imkansız hocam. Beyinleri yıkanmış gibi.
Ben Beylikdüzü'nde oturuyorum. Şu beylikdüzü ilçesinde milyon tane köpek vardır. Abartmıyorum her sokakta en az 8-10 köpek var. Tek başına zararsızlar. Ama bir tanesi birine saldırdımı kekolar gibi sağdan soldan en az 7-8 köpek daha saldırıya katılıyor. Hele sahile yakın kırsal mahallelerden yaya olarak geçmek imkansız. Serengeti aslanları gibi bölge sahiplenmişler oraya yaklaştınmı sıkıntı büyük.
Çocukları dışarı salmaya korkuyoruz. Bırakın çocukları geç saatte ben bile çıkamıyorum sokağa. Sokaktan kim geçse saldırıyorlar.
Sokağa yarım kilo mama dökerek hayvansever olunmuyor. Kimsenin bahçesinde evinde beslediği köpeğe karşı çıkan da yok. Sokaklarda başı boş köpekler olmamalı. Almışlar petshoplardan bakamayınca sıkılınca atmışlar sokağa. Her gün ofise gidip gelirken onlarca cins köpek görüyorum. Husky bile gördüm geçen gün bahçem olsa alırdım valla 😀
Hocam Köpek ile Kurt aynı ırktır haberin olsun.
Dünya üzerinde köpekleri tanrı olarak görüp de tapan bir inanç olduğunu sanmıyorum. Ama Türk mitolojisinde kurt/köpek "tapılacak" derecede kutsaldır. Yaşamın kaynağıdır. Türkçüsün ama bunlardan bir habersin galiba.