Kutsal 4 kitaptan sadece bir tanesi değişmemiş değiştirilememiş ,size göre de ben öyle biliyorum diyeyim.. şahsi fikrinizi merak ediyorum.
Yazdıklarını okudum da hocam neye göre kesin. Madem bu kadar kesin, 5 milyar insan salak mı da gidip başka dinlere inanıyor yada Allah'a dahi inanmıyor? Ayrıca bizden her konuda fersah fersah ilerde olan birçok yabancı ülke vatandaşı neden bir tek bu konuda doğruyu seçememiş? Her konuda adamların baya baya gerisindeyiz ama onlar ne hikmetse yanlış dini seçmiş biz de doğruyu seçmişiz öyle mi? Bütün islam ülkeleri neden bu kadar berbat durumda hiç sordun mu kendine? Benim bildiğim tek şey evet bir yaratıcı var ama bize bir din gönderdi mi emin değilim. Çünkü bir anneden bile binlerce kat merhametli denen Allah 7 milyar insandan 5 milyarını sonsuza kadar cehenneme atmaz bana göre. Dünyada daha önceden yaşamış ve ölmüş milyarca insanı hesaba bile katmıyorum bak. Sence merhamet timsali biri bu kadar çok kişiyi sırf kendisine inanmadığı yada dünyadaki 1000'den fazla din içerisinden doğru olanı seçemediği için sonsuz işkence eder mi? Üstelik İslam'ın son ve doğru din olduğunu sadece müslümanlar düşünürken? Hristiyan adam salak mı ki en son dinin islam olduğunu bile bile gidip hristiyanlığı seçsin? Yani kısacası çocukluktan bu yana içimize kazınan birçok dini bilginin ne kadar doğru olduğunu sorgulamamız gerekir. Körü körüne bir şeye inanmaktan daha zararlı bir şey var mı?