Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'den daha kolay olacağını düşünüyorum nedense.Çünkü emeğin karşılığını alamıyorsun ne yaparsan yap büyük haber sitelerini geçmen zor.Ama güzel bir ülke seçersen ve iyi bir kategori bence az hitle bile iyi gelir elde edebilirsin.En azından gördüklerim o şekilde.Tbm oranları yüksek buda emeğinin karşılığını almanı sağlayabilir.Türk sitelere bulaşmam kolay kolay artık.
Hiç girmeme rağmen kolay olabileceğini düşünmüyorum heleki Türkiye sonuçlarıyla kıyaslandığında. Olaya biraz şöyle bakmak lazım;

En basit örnekle türkçe ile makale üretmek, ingilizceye oranla daha zor. Buda ingilizce olarak içeriğin daha kolay üretilebileceğini, haliyle sektörün daha fazla rekabet içerdiğini gösteriyor.

Başka bir nokta ise ingilizce backlink konusu, lokasyon bazlı backlinklerin etkili olduğuna inanıyorum örneğin türkçe bir siteye ingilizce bir siteden link almak bana göre boş bir iş. İngilizce sitelerden backlink almak ( yorum backlink hariç ) ise türkçeye oranla daha zor ve çok daha pahalı ( yaşadığınız ülkeye göre tabi değişkenlik gösterir )