Kardeş koskoca olduğu bilgisini müslümanlr birbirine söyleyerek bu güne kadar taşıdı. Aynı şeyi Hristiyana sor o da sana koskoca İncil der mesela. Ha bi de şu var. Kuran-ı Kerim hiç değiştirilmedi deniyor ya? Bu konuda da sorular var kafamda. Yani şöyle mi oldu? Allah Kuran'dan önce de kitaplar göndermişti. Bunları insanların değiştirdiğini görünce "Demek ki insanlar benim gönderdiğim kitapları değiştiriyor o zaman değiştirilmeyecek bir kitap göndereyim bari" mi dedi? Allah insanların neler yapacağını zaten bilmesi gerekmez miydi? Daha ilk başta hiç değiştirilmeyecek bir kitap gönderseydi daha iyi olmaz mıydı? Bunun gibi daha çok soru işareti var kafamda. Normalde ben de çok dindar biriydim ama şöyle bir islam toplumlarına bakınca insan "Müslümanlık ne güzel ya" diyemiyor. Sağolsunlar insanı dinden soğutmak için her şeyi yapıyorlar. Elin Hollandalısı bizim müslüman geçinen bir çoğundan daha ahlaklı. neyse isteyen istediğine inanmakta özgür sonuçta. Herkes bireysel verecek hesabını Allah'a.
Hocam kendinize göre sorgulamalarınızı yapın tabi ki ama körü körüne demeniz yanlış. Koskoca Kur'an'ı Kerim var önümüzde açın inceleyin lütfen ☺️