OzerSengezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm mesajları doğru düzgün tam anlasan ilk mesajımda da, son mesajımda da aynı şeyleri söylediğimi görürsün.
Benim söylediğim net bi şey; yazılım işinde komisyonculuk dolandırıcılıktır!
Diğer bahsedilen iş modellerinin aslında komisyonculuk değil, yazılımcının bilgisi dahilinde bir çalışma modeli olduğunu insan gibi anlatmaya çalışmam benim hatam, vaktimin kıymetini seninle böyle bi tartışmaya girerek düşürdüm, neyse artık istediğin ithamda bulunabilirsin, daha cevap vermem.
Öncelikle komisyonculuk ne demek onu öğrenin ya ben aslında öyle demek istememiştim dediğiniz işlerde komisyonculuktur ben sizin yaptıracağınız yazılım için size teklif verip başkasına yaptırıyorsam ve işimi de hakkıyla yapıyorsam bu bir ticarettir. Burada komisyonculuk yapmayan kişi neredeyse yok. Buna bende dahil. Siz hangi hala bizlere *********** ithamında bulunabiliyorsunuz. En başta ki mesajınızda yazılımcının bilgisi dahilinde olup olmama ile ilgili hiçbir cümleniz yoktu. Cevap vermiyor olmanıza sevindim çünkü fazlasıyla gereksiz bir insansınız. Tanımadığı insanları bile *********** ilan edebilecek kadar. Yazılım yazmak yetenek isteyebilir lakin bunu pazarlamak ya da satışına aracılık etmekte apayrı bir iş kolu önce bunu idrak edin dünya biz yazılımcılar etrafında dönüyor triplerini bıraktığınız an daha mutlu ve rahat olacaksınız merak etmeyin.