imdelibas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda taban fiyat uygulaması var hocam. Serbest piyasa yok yani. Kurallarda özelden istediğiniz gibi çalışabilirsiniz diye bir ibare de yok.

Kul hakkına doğrudan ya da dolaylı yollardan girilebilir. Bu r10'da da olabilir. Adı üstünde taban fiyat diyorsunuz; onun üstünde olmak şartıyla istediğin fiyattan çalışırsın. Neden hakka girsin? Ama altında bir ücrete bu hizmeti yapanlar rekabet ortamında bizim önümüze geçiyor. Bu şekilde önümüze geçmeleri hakka girmez mi? Benim bu adamla rekabet edebilmem için müşteriye 50 TL teklif etmem lazım; ama iş yaptığım platformun kurallarını gözettiğim için teklif etmiyorum. Yani kuralları gözeten arkadaşlarımın hakkına girmek istemiyorum.

Ücretli tasarım işleri kategorisinde bedava yapamaz. Yasak. Kurallara riayet edenler enayi o zaman. Forum kuralları gereği logo tasarımının taban fiyatı 150 TL olarak belirlenmiş; özelden istediğinizi yapabilirsiniz şeklinde bir ibare de yok.

Siz gereksiz görseniz de taban fiyat uygulaması diye bir şey var. Forum bana bu işten en az 150 TL kazanacaksın diyor ama bu arkadaş yüzünden ben o parayı kazanamıyorum mesela. Bu durumda ben mağdur olmuş olmuyor muyum?

Özelden istediğini yapar, forum niye üye olmayanlara açık o zaman, ben forumda iş vermek için bir konu açıyorum 50 kişi whatsapp tan yazıyor hiç biri foruma üye değil.