Adam hakli iade etmemekde yazilim urunlerinde iade diye birsey yok dosyalarida almissiniz.
Eksik ve çalışmayan ürün satan biri nasıl haklı olabilir? Size araba lazım olduğunu düşünün arabayı kiraladınız ama gitmiyor. Eee arabayı aldın kardeşim? Serviste 3 gün sonra geldi arabayı yaptı . Ama sana o gün lazımdı 3 gün sonra değin ki?
Bankanızı arayıp dolandırıldım veya hesabımdan benden habersiz para çekildi diyerek şikayet ederseniz 1-3 ay içerisinde banka iade eder ödediğiniz tutarı. Fakat bunu yaptığınız için envato hesabınızın askıya alınma ihtimali var ürünü indirip ihtar ile iade aldığınız için. Daha öncesinde bu şekilde iade almıştık.
Bu şekilde yaptım hesabımda binlerce dolarlık tema ve script var ve ilk iade istediğimdi bu. Hepsini indirip yedekleyeceğim şimdi.
Karşı taraf nerden bilsin yazılımı/temayı kullanıp kullanmayacağınızı. bence de karşı taraf haklı. 1 gün içerisinde işi teslim etmeniz gerektiğini bilemez. destek taleplerine cevaplar bazen 3-5 günü buluyor. bende geçen gün opencart modülü satın aldım, hata vardı adam bağlantı 10 dakikada hatayı çözdü. şimdi iade talebi oluştursam kabul eder mi.
Üstteki arkadaşa cevap verdim. Peki ben nerden bilebilirim ki tema bozuk. Çalışan dosyalar 3 gün sonra gelecek?