Mahkeme resmi evraklara bakar, özellikle ticaret mahkemesinde kim ne demiş umursamaz, var mı evrakın var, yok mu yok. bu kadar.

Çok istisnai durumlarda whatsapp mail sms dökümanları kontrol edilebilir. İzinsiz çektiğiniz ses kaydı başınıza iş alırsınız söyleyeyim.

Şahitler önemli, o konu üzerinde durabilirsiniz. Bir ara benzeri bir konuda baya emsal karar aramıştım (7-8 yıl önce) ama bulamamıştım şimdi vardır belki. Kulaktan dolma bilgilerle sakın ilerlemeyin, mutlaka bir avukatla iletişim kurun. İşinin ehli bir avukat olsun. Bir de dikkat etmeniz gereken husus bulunduğunu bölgeden birisi olsun avukat. İzmirdeki bir davaya istanbul avukatıyla anlaşmayın.

Danışmanlık ücreti tüm avukatlar alır, ve hiçbir avukat ben bu davayı almam demez. danışmanlık ücretini verin 2-3 avukatla konuşun hangisi mantığınıza yatıyorsa onunla çalışın.

Benim kuzenim avukat, her davamda başrol oynuyor güvendiğim için baştan konuşuyoruz. Eğer kazanacağına inanıyorsa davayı alıyor yoksa ben yapamam şu arkadaşımla konuş diyerek başkasına yönlendiriyor. Sizin konu istanbul anadolu yakasındaysa (profilinizde yazana göre baktım) isterseniz konuşayım konuyu. başka şehirdeyse davayı almıyor.