Decao adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mrb hocam sektör nedir sizin bilmiyorum ama ben uzun zaman oldu clikcaine kullanıyorum popcent ben kendim bizzat hit satmisim geçen sene

Sizin sorunuza gelince çalıştığınız sektör ve kelime zorunluk hacmine göre buna karar vermelisin anlık ve ya 24 saate bölmek için

Örnek sizinle aynı sektör de olan ilk sayfa da 10 kişi var ve bu 10 kişi de günlük 1 dolar ve ya 2 dolar hit veriyor sizin onları geçmeniz ve ilk sayfada yer edinmeniz için onların verdiği hitin daha fazlasını vermeniz lazım

Çalıştığınız anahtar kelime zorunluğu nedir bilmiyorum ama size bir örnek verim

İstanbul tesisat bu anahtar kelime için zorunluk su an 20 ve üstü hatırlıyorum yanlışım yoksa buna siz clikcaine de anlık 1 dolar ana domaine ve ya çalıştığınız category e hit verdiğiniz zaman sizi mutlaka ilk 12 13 14 15 içine hemen koyar Google önemli olan bundan sonrası yaptığınız ve rakip çalışmasını karşılaştırın iç SEO diş SEO backlink anahtar kelime verilen link sayısı vs eğer çalışmalarınız bunlarla eşit ise 1 dolarlık hiti 2 dolara çıkartın kesinlikle farkı göreceksiniz tabi burda önemli olan bir husus daha var

CLİKCAİNE DE ACTİGİNİZ KAMPANYA DA ONEMLİ SİZE FAYDA SAĞLAYACAK BİR KAMPANYA ACMANİZ GEREKİYOR

POPCENT KULLANMA POPCENT HİTİ COK AZ OLDUĞU İCİN SİZE FAYDA SAGLAMAZ
cevap için çok ama çok teşekkür ederim çok açıklayıcı ama bazı ya anlamadıklarım var yada sizin yazmadıklarınız
benim tam öğrenmek istediğim ANLIK VE SÜREKLİMİ Yada 24 Saat Süreklimi Yada Haftada 3 gün anlık Yada Saatlik
kelime zor bir kelime rakiplerimden bir kaçına söyledim yalanmı doğrumu bilmiyorum hergün anlık diyorlar herkez anlık diyor ama bazı seo işi yapanlar anlık hit zararlı 10 dakika hit veriyon geri kalan 23 saat 50 dakika ne olacak google bunu görmezmi diyor kime inanacağımı şaşırdım