ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay tam olarak öyle değil hocam açıkçası kim haksız yere bir kuruş para harcadı ise hakkım helal değildir. Ancak ibb'ye yüklenmeden önce mevcut hükümetin ibb'nin gelir kalemlerini kısmak için neler neler yapıldığını çok iyi biliyorum. En basit örnek Galata Kulesi ve Hidiv Kasrı gibi mekanlar en büyük gelir kalemlerinden iken belediye değişince Allah'ın işine bak ki buralar bu kurumun değil bu kuruma ait olması lazım denilerek elinden alındı.
hocam hepsi suçlu ben bir tane doğru düzgün dürüst bir parti görmüyorum Milletvekillerinin milleti duymaması , yan hakları , huzur hakları , tbmm'de çok çok ucuza yemek yemeleri , telefon faturalarını halkın ödemesi çok koyuyor.. Zaten bu ülkeye karşı benim pek inancım kalmadı burada 1ömür ev araba için çalışacağıma yurtdışına gidip rahat yaşamak , yazları ülkeme gelip döviz harcamak ülkem için daha iyi gibi geliyor
,evet birkaç gelir getiren yerleri ellerinden aldıklarını biliyorum .Ama ibb'de de suç var. bu devirde gidip ülkemize bile ait olmayan flamenko için 400bin dağıtması tamamen saçmalık . He belediyenin gözünde 400bin para olarak gözükmeyebilir ama halk için iyi para.