Site adresi: ciddi alıcılar pm
Site için istenen fiyat: 15.000 TL (Makul derecede pazarlık payı vardır)
Sitenin aylık getirisi: Yok
Sitenin açılış tarihi: Kasım 2020
DA / PA Değerleri: DA 15 PA 31 SS %1
Kategori, sitenin içeriği nedir: Anne bebek
Günlük hit sayısı: 50-100
Ziyaretçi kaynağı: Organik ve Global
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile birlikte satılık
Hosting dahil midir: Hosting dahil değil.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır yok.

Dikkatli Okuyun
  • Site global çapta hitli bir sitedir. Bir ara 500-1000 organik hite sahipti günlük ama sunucuyu barındırdığım şirketin veri merkezindeki sistemleri arıza yaptı ve sitedeki içerikler gitti ondan sonra içerikleri girdim ve üzerinde devam ettim sitenin ama pek vakit ayıramadım üniversiteden dolayı.
  • Domain herkesin aklında bulunan, dillere dolanmış bir domaindir. 11 yaşındadır.
  • Domainin 2000 li yılların başlarından kalma organik sabah.com, hacettepe ve baskent üniversitesinden backlinkleri vardır.
  • Pinli Tr adsense hesabı vardır ve alan kişiye verilecektir yanında. Reklamları kaldırdım çünkü hit oranı düşük olduğu için pek tık gelmiyor. Tık geldimi ortalama tık başına 1.5-3 TL bırakıyor.
  • Logosu profesyonel olarak tasarlatılmıştır ve komple bütün dosyalarıyla birlikte verilecektir.
  • Sitenin eticaret bölümü hazırlanmıştır ve satışa hazırdır. Maddi sorunlardan dolayı ben ürün satışı başlatmadım.
  • Sitede 500-1000 kelime arası tamamı özgün 100 üzerinde türkçe içerik vardır. Yabancı dildeki içeriklerin bazıları natural çeviri, birçoğu ise makine çevirisidir.
  • Sitenin 1.buçuk yıllık verileri aşağıdaki şekildedir.
  • Blog ve eticaret bölümündeki temaları lisanslıdır.
  • 3- 6 aylık bir seo çalışmasıyla tüm makalelerde ilk sırayı rahatlıkla zorlar.
Forum dışı iletişim içim: live:maksutolu Skype adresi