denizlibilici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet metalajansın yayınladığı konunun cartlı curtlusu şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum para sadece 2 günde yattı arkadaşlar ödeme kanıtı tam takım koyucağım sorunuz varsa aşağıya yazarsınız
Site: Tıkla
İlk önce şunu söylemek isterim site tr sitesi değil ve türkiyenin tıklama ve indirme başına verdiği para 0.04 falan en yüksek fiyatlandırması 0.08 ondan tr tıklatıp indirme ile zor fakat usa , uk vb. ülkeler için fiyatlandırma 1-1.5 dolar max bu şekilde tabloyu şuraya koyıyım

bu örnek tablodur hepsi aynı fiyatta değildir taktik yok arkadaşlar ne kadar çok insan indirip açarsa o kadar kazanırsın uygulama peki nerden kazanıyor derseniz adamın sponsor olduğu inanılmaz derecede uygulamalar var zaten sitenin ana sayfasında belirtiyor kafa topu falan mesela hemde türk minecraft oyuncusu bile sponsoru ünlü birde.. neyse işte burdan para kazanıyorlar yani bizde ne kadar çok indirme ve tıklama sağlarsak o kadar para veriyor ben 4 günde 44.46 dolar kastım fakat ilk hafta hiçbirşey bilmediğimden nasıl para gelecek onu arayıp durdum ödeme kanıtı vesayre para tahmini hesapta 1 hafta boyunca ne kadar kazandıysan cumartesi günü ana hesaba aktarılıyor yani şöyle:

ana para ise şöyle :

aslında anlatıcaklarım bu kadar attığım linkten üye olup sizde kazanmaya başlayabilirsiniz referans kısmında referansınızın kazandığı paranın %5 ini sizin bakiyenize yansımaktadır şimdi gelelim ödeme kanıtına

ÖDEME KANITI :

çekim tarihim 2 nisan onuda gösteriyim yansıma tarihi 4 nisan tabi şöyle birşey var 5 dolar kesinti ücreti alıyor onu zaten @metalajans34; bana bildirmişti

olay tamamen budur arkadaşlar herkese bol kazançlar destek olduğum kişiler varsa bir beğeni alırım

Ekleme: Referansların kazancıda buradan gözüküyor

Güncelleme An itibari ile kazancım sürekli güncellenecektir.
hocam merhaba.
ödemeyi direk turkiye banka hesabiniza cekebiliyormusunuz yoksa aracı banka var mı?