Merhabalar,
Hali hazırda forumda bulunan hiç bi wp bot yazılımında bulunmayan şu özelliğe ihtiyacım var:
Okunmamış mesajların numarasını liste olarak çekecek ve daha sonrasında benim belirlediğim metni bu numaralara mesaj olarak iletecek bi yazılıma ihtiyacım var.
Neden diye sorulacak olursa mantığını anlatayım:
Saat 7 gibi whatsapp hizmetini kapatıyoruz. Öğlen 11 de kalktığımızda ise sabaha kadar 100 mesaj gelmiş oluyor ve o gelen tüm mesajlara tek seferde dönmek istiyoruz. "Mesaiden önce yazmışsınız, şuan aktifiz, sorununuzu tekrar anlatırsanız yardımcı olalım" gibi bir metin ile.
Hali hazır böyle bi özelliğe sahip yazılım varmıdır, yoksa yazabilecek arkadaş tutar ile birlikte mesaj atarsa çok sevinirim.
WhatsApp business kullanıyoruz. Yazılım arka planda çalışırken bizde aynı zamanda müşterilerle konuşmaya devam etmek istiyoruz. (1 mesajı 5 saniyede bir atacağı için 100 mesaja dönmesi yazılım uzun sürecektir. ya tek seferde atmalı tüm mesajları ki bu mümkün mü bilmiyorum yada hem ben whatsapp chate erişebilmeliyim hem yazılım. bu da mümkün mü bilmiyorum)
Dönüşlerinizi bekliyorum ilgili arkadaşların. Saygılarımla.