Arkadaşlar merhaba Akbank hesabı olmayanlar aşağıdaki referans koduyla üye olabilirsiniz. 250 TL chip-para ödülü veriyor.Kimlik onayını görüntülü görüşme ile 5 dk içinde yapabilirsiniz. Şubeye gitmenize gerek yok. Hesabı olmayanlar üye olduktan sonra yakınlarınızı davet edip 1000 TL ye kadar chip para kazanabilirsiniz. Maksimum 4 kişi davet edebilirsiniz. Banka sizden herhangi bir ek ücret talep etmiyor. Aidat vs yok. Benim referansimla kayıt olanlar özelden yazabilirseniz iyi olur. Çünkü en fazla 4 kişi davet ediliyor. Daha sonra başka bir arkadaşımızın kodunu paylaşırız. Kampanya 31 aralığa kadar devam edecek. Takıldığınız yer olursa yardımcı olabilirim.

Arkadaşın HÜSEYİN seni de Akbank'ın avantajlı bankacılık ürünlerinden faydalanmaya davet ediyor. Hemen davet kodun ile Akbank Mobil'den Akbanklı olarak birçok bankacılık işlemini ücretsiz gerçekleştirebilir, sana özel avantajlı kampanyalar ve chip-para kazanma fırsatlarından yararlanabilirsin. Sana özel davet kodu: 1000124443 Hemen Akbanklı olmak için: www.akbank.com/MobildenYap Detaylı bilgi için: https://www.akbank.com/akbankli-ol Mutlu günler dileriz.


EDİT: ARKADAŞLAR SADECE DAVET EDENE 250 TL CHİP PARA VERİYORMUŞ. DAVET EDİLENE HERHANGİ BİR ÖDÜL VERMİYORMUŞ. KAMPANYA YİL SONUNA KADAR DEVAM EDİYOR YİNEDE HESAP ACİP ARKADAŞLARİNİZİ DAVET EDEBİLİRSİNİZ