Çocuğunuz varmı? Kızınız varmı?
Din kavramından bağımsız, toplumumuzun bir yetiştirilme tarzı, bir aile yapısı ve değer yargıları var. Çok derin bir konu. Konunun uzaktan yakından din ile alakası yok.
Bu tarz içeriklerin ve platformların yayınlandığı organların kontrol edilmesi ve filtreye tabi tutulmasının çok geçerli sebepleri var.
Bunu belirli bir kontrol mekanizmasında tutmak, tamamen yasaklamak yerine direkt erişim sağlanmasının önüne geçmek için farklı yöntemler denenebilir belki ama, trabis in açılamadığı bir ülkede böyle bir konu ile kim neden ve ne için kimin için uğraşır ayrı bir konu?
o kadar doğru yazmışsınız ki kelimesi kelimesine katılıyorum.
Zaten aslında tamamen açık ilerlemesinden yana değilim Amerika ve Canada'da dev endüstrileri mevcut ve devlet tarafından denetleniyolar ve muhteşem kazançlar kazanıyorlar vergilerini ödüyorlar.
Orada oynayan oyuncuların bazıları evli,çoluk çocuğu var bu tamamen seçim meselesi hocam.