KONU MAXİGEYİK KATEGORİSİNDEDİR , TATLI TATLI KONUŞUP KİMSE KIRILMADAN ALINMADAN KONUŞULSUN İSTİYORUM LÜTFEN.
Merhabalar ,
Basit soru neden yasak bunun geçerli sebebi nedir ?
Müslüman ve İslamiyet Dinine Tabi olduğumuz için mi ?
-Olabilir , tartışılabilir kesin bişey diyemiyorum ancak "MADDE 2.- Türkiye Cumhuriyeti, insan haklarına ve başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, millî, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir." Ana yasada devletin resmi bir dini yoktur laik ve demokratik bir Cumhuriyettir. (Halkın zartı zurtu yüzdesi şu kadar müslüman geçiniz efendim bu geyiği.)
Çok Ahlaklı Olduğumuz İçin mi ?
-Konunun veya sektörün ahlaksızlıkla (bence) yakından uzaktan alakası bulunmamaktadır.
Bu bir iş ve sektördür belki inanmayacaksanız ama Hollywood'dan daha büyük bir sektördür.
Muhteşem varolan Ahlakımızın bozulacağı için mi ?
Güldürmeyin beni
Bu tarz şeylerin baskılanmadığı ülkere bakalım bir de dönüp baskılanıp yasaklananlara bakalım Türkiye'ye bakmanıza gerek yok hergün haberlerde görüyorsunuz zaten.
Sadece Merak Ediyorum Neden ?
Elin Gavuru İstediği Sitede Cirit Atıp İşini görüp çıkarken bizde neden yasak ,neden dünyaca ünlü sitelere erişim yasak.
Elin gavuru bu tarz siteler açıp binlerce dolar kazanırken bizde neden yasak?
Hiçbir mantıklı sebep gelmiyor aklıma "Din" hariç fakat bence geçerli bir sebep de değil.