Arkadaşa opencart modülü için anlaştık. Paranın yarısını da gönderdim. Pazartesi günü işi verdim 2 gün serebilir dedi lakin 4 gün oldu ondan sonra kalkmış ben yapamayacağım deyip paramı geri iade etti. Arkadaşım madem yapamayacaksın neden işi alıyorsun ve 5 günümü ziyan ediyorsun. Bu zaman süresi içinde bende diğer yapacak arkadaşlara yaptırırdım müşterilere de biz zaman veriyoruz. Ticari olarak iş ahlakına uymuyor yaptığın. Senden bu konuda şikayetçiyim. Paramı iade etmen zaten olması gereken şey. Ben altından kalkamayacağın bir işi neden alıp insanların zamanını çalıyorsun. Takıldığım konu bu ramazan ramazan polemiğe gerek yok yolun açık olsun. Şikayetçiyim senden ama...
Bu işi bu arkadaş yapamadı. Bende işi bir başkasına veriyorum. İşi verdiğim kişi.
@Cincor;
Yapılacaklar Listesi.... 1- Opencart Product Sayfasında Sekme açılarak açılan sekmeden Video - Ses Dosyası - E-Kitap Şeklinde tüm dosya uzantılarına uygun şekilde dijital ürün eklenebilir olacak. Bu dosyalar indirilme değil izlenme ve dinleme şeklinde olacak. 2- Video Ses Dosyaları ve E-Kitap Dosyaları Hem Upload hemde Uzak Url Şeklinde Eklenebilir Olacak. 3- Müşteri Sayfasında Download sayfası gibi ayrıca 1 sayfa daha açılacak burada Sİpariş verilen Video - Ses Dosyaları ve E-Kitap dijital ürünler tablo şeklinde listelenebilir olacak her tamamlanan sipariş bu sayfada izlenebilir dinlenebilir ve okunabilir şekilde olacak. 4- Ürün detaylar sayfasında Dijital ürünlerde Video - MP3 - E-Kitap ikonu şeklinde 3 ikon yer alacak.. Ödemesi iş tesliminde yapılacak... Bu hafta sonunda İş Teslimi.. Yapılacak..