EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arar mı arar hocam keşke artistlik yapmasaydın
Yok öyle durumlarda insan güvenemiyor artistlik yapabilir. Kadın cinayeti tacizler vs sokakta geziyo polise öyle konuştu diye hapis yatmaz Başıma geldi 2 sene önce, adam artist gibi konuşunca bende dayanamadım madem polissin gel al evden aslanım dedim 25 dk sonra geldiler ama gayet normal geldiler, dedim yabancı numaradan arayıp kendini polis olarak tanıtıp para isteyen emniyete gel diyen çok inanmıyorum dedim. Hiçbirşey demediler haklısınız dediler gayette naziktiler. Okadar çok d0landırılma durumu oluyo insan güvenemiyo artık gerçekten polis olsa bile.

metinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gizli numarayı otomatik engelle her zaman aktif olsun

ttnet
*253# ile;
*Gizli numaralardan gelen çağrıları engellemek veya alabilmek için *253#yazarak arama yapmanız yeterli. *253# ye arama yaptığınızda, gizli numaralardan çağrı engelleme servisi mevcut durumunu değiştirecek (aktif ise deaktif, deaktif ise aktif olacak) ve telefon ekranınızda ilgili bilgiyi görebileceksiniz.

vodafone
Gizli numaradan gelen çağrıları engellemek için GIZLI AC yazıp 7046'ya mesaj yollayabilir veya 7046 yı arayabilir;

Turkcell
https://www.turkcell.com.tr/servisle...a#detaylibilgi
şahısları engellersin, emniyet vb yerlerin gizli numara aramaları engellenemiyor hocam bilgin olsun.