Laflarınızda bize laf soktuğunuzu farkettim, ayrıca bu forumda kaliteli satıcı olduğunu düşünmüyorsanız Blackhatwork vb sitelerde gezebilirsiniz.
Yazılımsal olarak gereksinimleri karşılayamamanızdan dolayı bizim proxylerimiz sizin hizmetinize uygun olmadı, olmayabilir biz zaten geri iade iletiyoruz müşterilerimize.
Sizin burada yorum yapmanızı gereksiz bulmamın tek sebebi, proxy konusunda bilgisiz olup da insanlara bilmeden iğneleyici laf sokmanızdı. Network işi 1-2 ayda yurtdışından forumlardan okuyarak öğrenebileceğiniz bir şey değil.
PacketStream dediğiniz site Milyon dolarlık yatırım alıp hizmet veren bir site, tabiiki siz müşterisiziniz istediğiniz yere para verip alabilirsiniz.
"Bu işi çok iyi bilen insanlar zaten buradan hizmet almıyor." lafınıza istinaden olarak ise Proxynet binlerce Türk bireysel ve kurumsal müşteriye hizmet veriyor ve bunu gururla söyleyebilirim, ki zaten beni telefonla arayıp hiçbir bilginiz olmadan proxyler hakkında bilgi aldığınız da araştırıp ilk bizi bulmanız veya bizi önermeleri de bunun kanıtıdır. Size saatlerce anlattığım nasıl kullanmanız gerektiği ile ilgili bilgilerimde, yurtdışından satın aldığınız bizden daha iyi yaptıklarını zannettiğiniz kişilere / sitelere verdiğim eğitimlerin yalnızca bir kısmıydı.
Proxyler hakkında bilgi sahibi olmadığınız için tekrar bu konuyu kirletmesseniz sevinirim, bu konuyu meslekdaşlarımın yorumu ve modelatörlerin değerlendirmesi için açtım.