Bu borsa sanırım her işlemi manuel yapıyor. Kripto para gönderiyorum XLM olarak normalde başka borsalar arasında max 5 dakika süren transfer 30 dakikada tamamlanmıyor. Canlı desteğe yazıyorum ilgili birime kontrol ettiriyoruz diyor, para hesabınızda yanıtı alıyorum. Hesabıma TL yüklüyorum banka üzerinden 30 dakika geçiyor hesapta gözükmüyor yine canlı desteğe yazıyorum kontrol ettiriyoruz efendim diyorlar. Böyle borsa mı olur Allah aşkına ? Blokzincir teknolojisi blok onaylarını Pow veya Pos yöntemi ile verir. Sistemdeki onayları manuel yapacaksanız adınızı kripto para borsası olarak değil Xxx bankası olarak değiştirin. Kyc onayları Elde kağıt tutmalı 5 sene öncesinin sistemi. Phemexi örnek almalılar mesela , yapay zeka artık kişinin gerçek olup olmadığını kendisi onaylayabiliyor . Bunlar ölme eşşeğim ölme manuel KYC onaylıyorlar. Bi tane kyc onaylayan memurları var çaya sigaraya mı çıktı bekle Allah bekle. Kripto para çekeceksiniz Bir miktar TL yükleyin diyor. Vasatın vasatı. Paramı zor kurtardım. 3 günümü yedi bu aptal borsa. Kimseye tavsiye etmiyorum
Bu başlığı açana kadar sitede hiç böyle yorumlar görmemiştim. Garip gerçekten yine kontrol ettim yine değişiklik yok. Sanırım soğuk su ikram edecekler.