Merhabalar hayırlı akşamlar
Yaklaşık 2 yıldır bir sorun yaşıyorum kimse nedenini açıklayamıyor ve çözüm sunamıyor. Öncelikle evde kesinlikle topraklama var, olduğunu biliyordum ancak yinede bir elektrikçi çağırıp kontrol ettirdim. Elektrikçilere sordum açıklayamıyorlar, Elektrik-Elektronik mühendisine sordum anlayamayacağım şeyler anlattı belki bundan olabilir dedi ve geçiştirdi. Yaşadığım 3 sorunu aşağı sıralıyorum.

1) Koşu bandında koşmaya veya yürümeye başladığımda modem kapanıp yeniden açılıyor yani kısaca kendi kendine resetleniyor ama bunu program veya kademe başlangıçlarından 5-10 dakika sonra yapıyor, hemen yapmıyor. Diyelim durdurmadan 1 saat yürüdünüz sadece 1 kere yapmış oluyor. Her durdurup, başlatmanızda yapıyor.

2) Evdeki herhangi bir alet örneğin buzdolabı veya derin dondurucu çalıştığında 2+1 ses sisteminde ufak bir 1-2 saniyelik cızırtı oluyor, onların takılı olduğu priz evin diğer köşesinde yani yakın değil.

3) Yine evdeki herhangi bir alet örneğin buzdolabı veya derin dondurucu çalıştığında veya durduğunda klavyenin sanki USB kablosunu sökmüşsünüz gibi PC ile bağı kesiliyor. Kablosunu çıkarıp tekrar takıyorum çalışmıyor. PC'ye reset atarsam ancak yeniden çalışıyor.

Söylenecek ancak önceden denenmiş bazı çözümler;
Modem kablosu herşeyi kontrol edildi ve başka modemle denendi,
2+1 ses sisteminin kablosu herşeyi kontrol edildi ve başka bir ses sistemi takılarak denendi,
Klavyenin kablosu kontrol edildi, başka girişe takıldı, başka klavye ile denendi.

Bunların hiçbirisi çözüm olmadı.

Not: 1) numaralı sorunu benden başka yaşayan birçok insan gördüm forumlarda ama onlarda çözümü bulamamış.