Merhabalar, Trendyol'da yayıncı panelim mevcut. Linkim üzerinden yapılan her alışverişten komisyon alıyorum. Eğer aşağıda anlattığım şekilde benim linkimden alışveriş yaparsanız %5 iade verebilirim.
TRENDYOL %5 İADE
Trendyol'da alışveriş yapacağınız zaman bana söyleyin ve alacağınız ürünlerin linkini bana gönderin ben link oluşturup size vereceğim. Verdiğim linkten alışveriş yapın ve bunu ekran videosuna alın her yaptığınız alışverişte %5 iadenizi yapacağım. Yani mesela 1000₺ alışveriş yapacaksiniz bana alacağınız ürünleri gönderiyorsunuz ben koleksiyon oluşturup size link gönderiyorum ekran videolu şekilde linke girip ödemeyi yapıp alışverişi tamamladiginiz durumda ertesi gün gelen raporda rapora alışveriş yansidiysa 50₺ ödemenizi geçiyorum.
Not: Ertesi gün gelen raporda yansıması durumunda ödeme yapılır. Eğer alıp iptal edilirse rapora yansımaz ve bu şekilde olunca da %5 iade veremem.
Not 2: Trendyol sisteminde yayıncı panelim var, kazancımın bir kısmını bu şekilde sizinle paylaşmış oluyorum karşılıklı kazanç sağlamış oluyoruz.
Not 3: %5 elektronik ürünlerde geçerli değildir, elektronik ürünlerde %1 verebilirim.