Merhabalar,
İzmir'de bilgisayar ve yazılım üzerine hizmet verdiğim firmamda elimde fazlalık olan ürünleri satışa çıkarıyorum.
İlginizi çeken ürünler ile ilgili her türlü soru sorabilirsiniz. Pazarlık yapma niyetindeyim ama ölü fiyat talepleriyle gelmeyin lütfen.
Bilgisayar Kasası- İntel i5 9600K İşlemci
- Gigabyte H310M S2H Anakart
- 16 GB DDR3 2600 MHz Ram (8 Gb + 8 Gb)
- 1 TB Samsung 980 M2 SSD
- Amd Radeon R7 450 4 Gb 128 Bit Ekran Kartı
Anakart,İşlemci ve Ramler sıfır ürünlerdir. 1 yıldan fazla garantisi mevcuttur. 1 Tb Samsung M2 SSD ve Ekran kartı eski bilgisayarımdan aktarılmıştır. Garantisi yoktur. Hiçbir sorunu yoktur. Kumanda ile kontrol edilen RGB 4 adet fan bulunmaktadır. Diğer resimlerini sarı siteden görebilirsiniz. [H=6]Apacer 8 Gb Ddr3 1600Mhz Ram Bellek Teknolojisi DDR3 Bellek Kapasitesi 8 GB Bellek Sayısı 1x8 GB Bellek Kiti Tek Modül Bellek Hızı 1600 MHz CL (Tepkime Süresi) 11 Ürün sıfırdır. 2 Adet mevcuttur.
Adet: 400 TL - İkisini aynı kişi alırsa 700 TL SATILDI
Acer notebook adaptör Qcell QBA-004
Ürün sıfırdır.
Fiyat:90 TLToshiba PA3534U-1BRS Laptop Bataryası
Fiyatı: 150 TL
Tcl Tab 10S 3/32 GB Wıfı
Ürünü aralık 2021'de satın aldım. garantisi devam ediyor. Kalemli bir tablet. Bir projemde kullanmak adına aldım. Projeyi iptal edince elimde kaldı.
Fiyat:1600 TL Ürünleri sah*b*nden.com üzerinden almak isteyenler için fiyat güncellemesi yaparım.
Havale/eft ile satın almak isteyenler için kargo bana aittir. MNG Kargo ile gönderim sağlarım.
Pazarlığa açığım.
Her türlü soruyu sorabilirsiniz ürünler ile alakalı.