emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok saygılı birisi. Servisi denemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.
1- Gelen takipçilerin hepsi çerezlenmiş gönderili vs kaliteli takipçiler ve belirttikleri %3 %5 oranında düşüş olabileceğine inanıyorum. Biliyorsunuz ertesi gün silinen takipçileri bu oranda satan kişiler var Takipçiler aşırı kaliteli
2- 1500 takipçi 1 dakikada geldi çok güzel.
3- Sağlayıcı ile konuşma fırsatım oldu hesapların çok eski tarihli olduğunu belirtti kendisine ayriyetten teşekkür ediyorum.
4- Sürekli çalışacağım telafi sistemleri olsun düşüş oranları olsun uzun süre gözlemleyeceğim. Ve Geri Dönüşleri buradan bildireceğim
Düşüncerleriniz içim çok teşekkür ederiz çok mutlu ettiniz bizi 😊🙏🏻

Hesaplarımız profil fotoğraflı, ve 8-15 gönderili hesaplardır. 2021 yılında açılan hesaplar 6 ay test amaçlı bekletilmiş daha sonrasında gönderiler (birbiri ile uyumlu random olmayan) paylaşılmıştır. Bu gönderilerin izlemi yapılmış olup test amaçlı 1-2 ay bekletildikten sonra takipçi gönderim işlemi başlatılmıştır.

Sizin yorumunuz amacıyla belirtmek isteriz ki;

Başlangıç süresi bazen 2 dakika bazen 2 saat olabiliyor. Bu tamamen servisin yoğunluğu ile kaynaklıdır. Başlangıç süresinin geç olması geç gönderim yapılacak anlamına gelmemektedir. 2 saatte başlayan sipariş başladıktan sonra 20.000-100.000 arası günlük gönderim yapabilmektedir. Ama çoğunlukla servis 0-30 dakika başlar günde 100.000’e yakın atar. Küçük siparişler (5-10k) genelde tamamlanması başladıktan 2-3dk sonra tamamlanır.

Değerli yorumunuz için tekrardan teşekkür eder herzaman bekleriz 🙏🏻