MertcanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kanun iptal seçeneğinde yardımcı olabilirdi. Anladığım kadarıyla siz iptal etmemiş, açık bırakmışsınız.

Mesela 3 ay tatile gitseydiniz, 3 aydır kullanmıyorum diyip fatura ödememe hakkınız olur muydu?
Evet haklısınız ben de o şekilde düşündüm ama belki bir çıkar yol vardır diyerekten şansımı denemek istedim

bluecr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan ödeme şansın yoksa , her geçen gün zam yiyerek borcun devam edecektir , Lakin haciz işlemlerin de "Borç Şahsidir" diğer deyimle söyleyeyim üzerinde ev araba vs gibi tanışır taşınmaz bir şey yoksa senden birşey almaları mümkün değil. Sadece sms ve telefonla rahatsız ederler. Ama küçük mebla ilerde sana sıkıntı olur. Bir şekilde ödemeyi dene bence .
Bu durumda bir avukat nasıl bana ''Senin üstüne olmasa da ikametgahın orada, haciz işlemlerini başlatıyorum'' diyebilir ki? Garip yani avukat hukuksuzluk yapıyor resmen bunu söyleyerek. Ödemeyi denemek isterdim ama 1-2 gün içinde 1700 tl önden ödeme istiyorlar, bana yatan kredi zaten 850 lira ve faturalar vs. çıkınca bana kalan 500 tl civarı oluyor, yani gerçekten tam anlamıyla imkansız bunu ödemem. Ne yapacağım bilmiyorum