erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İster Mansur ister imamoglu ister kilicdaroglu ister meral ister labne peynir partisi (LPP) cıksin aday fark etmez. Her halikarda mevcuttan iyidir. 1 kg domatese 27 tl verdim ben bugun. Domates lan domates. Saksıda bile yetisem bisi bu. Tanesi 7 liraya geliyor. Dolmalik biber in kilosu bugun 38 lira idi. İster yeni mahsul olsun ister sera fark etmez. 38 lira ne yaaaa. Ev gecindirmeyen coluk cocuk kimi derse desin. İnsanlar tencereyi kaynatamadigi zaman din iman ahlak unutur. Cebidir, karnıdır aslolan. Artik tencereler kaynamiyor her evde. 4 kisilik menemen in maliyeti 60 lira oluyorsa, 3 ekmekle 70 lira oluyorsa kimse dinden ahlaktan dem vurmaz. Babasını tanimaz. Akp gider. Esamesi dshi okunmaz. Bnz, karaoglan in DSP si, turgut Özal ın DYP si, Erbakan ın Refah partisi... Neler kayboldu. Aslolan tenceredir. Bunlar da kaybolur gider. Olan bulgura kasık sallayıp bunu disarda yesem 50 lira verecektim diyerek olmayan paradan kâr ettitini sanan garibana olur. Cocuguna süt alamayacak duruma gelen adamın caresizligi yikacak bu partiyi.
İşte tüm çaba bunun için... Tebrik ederim emeğine yüreğine sağlık. Allah zulmü görüyorsa elbette yapacaktır birşey kesinn....