Merhabalar, hesabınıza yüklü para girişlerinde sizden gelirinizi beyan etmenizi isterler. Ben 1 kere beyan ettim ve 6 ay sonra hesaba giriş yapan para miktarı fazla olunca 2. beyanı istediler yine verdim sonrasında hesabım açıldı.
*Kripto para alışverişine izin var ama borsalardan hesabınıza para çekmenize izin yok. Yani alabilirsiniz ama satış yapıp parayı hesabınıza çekemezsiniz.
*Tr banka hesaplarına para çekişlerde 10 tl işlem ücreti alınır.
*İngiltere menşeiili bir banka olduğunu biliyorum, bu zamana kadar güvenlik anlamında hiç sorun yaşamadım.
*Tr de banka kartı vermiyor ama bankalar arası işlem yapabilirsiniz, avrupa da yaşıyorsanız banka kartı da veriyorlar.
*Verilen banka kartından para çekebilirsiniz ama atm den para girişi yapamazsınız.
*Dolandırılma, kart boşaltma gibi durumlarda destek kısmından oldukça yardımcı oluyorlar, daha önce arkadaşımın blablacardan hesabını boşalttılar ve 1 ay sonra tüm parasını geri iade ettiler. (her seferinde bu olacak diye birşey yok, "arkadaşıma baya durumuna üzüldük ve sana yardımcı olacağız" gibi bir mail göndermişlerdi )

Genel bilgilerim bunlar hocam, ekstra bir bilgiye ihtiyacınız olursa yardımcı olabiliriim. İyi geceler.