Şimdi paket satış sitesinde 1 TL'ye mal ettiğiniz şeyi 6-7TL'ye satma şansınız var. Paket satış sitenizde örneğin instagram takipçi satıyorsunuz diyelim o an hangi servis anlık hızlı kaliteli ise o gün boyunca oradan API çekip aşırı kaliteli hizmet verebilirisiniz. Bireysel müşteri çekebileceğinize inanıyorsanız tabikide paket satış sitesi çok daha yararlı olur sizin için. Ancak yavaş yavaş herkesinde düşük fiyatları öğrendiğini ve bireysellerinde smmye yöneldiğinizi düşünmeniz gerekir. Bir paket satış sitesi sahibiyseniz burası gibi büyük platformlarda reklam yapmanız zor olur.
Smm panel kar oranları 2 katından öteye geçmesi mümkün değil. Bir siparişiniz en baba %100 kazandırır. Smm panelinizde kullanıcıya çeşit sunmanız gerekmektedir. Açıklamalarınızın önemli olması gerekmektedir. Servisler anlık değişebildiğinden müşterinizi güncel bilgilendirmeniz gerekmektedir. Smm tercih edecekseniz ben API bayilik verebileceğinize inanıyorsanız bu işe girmenizi öneririm. Onun haricinde yapacağınız reklam ile bireysel müşterilerden teker bir yere kadar döner. Ancak aşırı hacimli trafiği yüksek 4-5 paket satış sitesine çok uygun fiyattan hizmet sağladığınızı düşünürseniz onlardan gelen kar ile 3-4 tanede smm bağlarsanız çok rahat iş yaparsınız.
Tabikide sorunuza üstün körü cevap verdim her bir cümle için bu sektörde ilgisi olanın bir sürü diyeceği olabilir. Müşteri porföyünüzü, reklam bütçenizi iyi seçmeniz gerekir. Yoksa hosting aşağı yukarı aynı fiyat çıkar tema aşırı yukarı aynı fiyat çıkar. Apı bakiyeniz ne kadar müşteriniz olduğuna bağlı olur bir yerde aynı hesap (tabikide paket satışda 1'e 5-6 kazanacağınızdan ilk başlarda daha rahat edersiniz) Site kurulumundada SMM size biraz daha emek gerektirir
hocam merhabalar,
Mesajınızı smm işi yapan biri olarak okudum ve '
trafiği yüksek 4-5 paket satış sitesine çok uygun fiyattan hizmet sağladığınızı düşünürseniz onlardan gelen kar ile 3-4 tanede smm bağlarsanız çok rahat iş yaparsınız ' kısmı dikkatimi çekti de kendi servislerimiz olmadan api çekecek insanlar olur mu ki acaba ?