Merhaba arkadaşlar , ufak bir yanlış anlaşılmadan dolayı 1 yıl önce mahkemelik oldum şikayetçi olmuşlar , çok büyük bir olay değil zaten avukat tuttuk karşı tarafla iletişime geçtik sorun çözüldü şikayetlerini geri çektiler . Şuan duruşmanın görülmesini bekliyoruz duruşma görüldüğü gibi beraat kararı verilecek ya da farklı bir şey olur (iyi anlamda) farklı bir isimleri vardır pek anlamıyorum bu İşlerden çokta bilgi sahibi değilim .

Neyse sorumuza gelelim ,

Ben bugün bekçilere denk geldim ve GBT sorguladıklarında devam eden davam görüldü doğal olarak, bana sordular “ne davası ? ne oldu?” bende kendimi izah ettim , şimdi bu dava kapandıktan sonra her bekçiye denk geldiğimde ben bu durumu izah etmek zorunda mıyım ,her seferinde bu durumla mı karşı karşıya kalıcam ? (Arkadaşlarımın yanında çok mahçup duruma düştüm , yeni tanıştığım kişiler bana karşı biraz mesafeli davrandı)

Bir sorum daha var , ben yurtdışında eğitim görmeyi düşünüyorum . Şart olarak Sabıka kaydı olmaması gerekiyor , ben beraat edeceğim için sabıka olmaz ama yine de dava geçmişine baktıklarında davalık olmuşum bu sorun olur mu ? Etkiler mi ?

Gece gece bunalıma , tribe giriyorum dostlar konu hakkında bilginiz varsa lütfen beni de bilgilendirin