Konya Merkez'de yaşıyorum. Tramvay ve otobüs durakları, çarşı kısmı, ara sokaklar her tarafta öbek öbek m*lteci var. İster buna ırkçılık deyin ister başka bir şey. Ben onları görmek, onlarla yaşamak zorunda değilim. Çalıştığım yerin arka sokağında Türkçe konuşan kimse yok. Her gün 2 kere geçmek zorunda kalıyorum oradan. Tabelaları a*apça önlerinde saçma sapan tipler yemin ederim saldıracaklar diye korkuyorum.
Tramvaylara binip milleti rahatsız ediyorlar, dolmuşa binip bağıra bağıra a*apça konuşuyorlar. BİZ BUNLARA KATLANMAK ZORUNDA DEĞİLİZ. Bize bunu reva görenlere hakkım haram zehir zıkkım olsun.
Geçen bir tv kanalında Turkiyeden yurtdışına göç etmiş doktorlar meselesini izledim.
İngiltere'ye örneğin doktorlar göç için başvururken ingiltere devleti göç edecek doktora dahi bin bir sıkıntı çıkartıyor.
Onlarca sınava tabi tutuyor. Tüm sınavları geçerlerse bu durumda 5 6 yıl zorunlu kendi istedikleri hastanede çalışma şartı ile doktorları ülkeye alıyorlar
Düşünün ki başvuran doktorlar kalifiye elemanlar. Ama buna rağmen onlarca sıkıntı çıkartıyorlar.
Biz ne yaptık hiç bir şarta bağlı bırakmadan nekadar hapishane kaçkını uğursuz kim varsa tüm hepsini ülkeye aldık.
Sadece bu mülteci meselesinde bile insanların artık Akpye oy vermemeleri lazım.