English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu yaşta inanır mısın kpss'ye hazırlanıyorum mecburiyetten. Hayatta en çok istediğim şey sağlıklı ve hayırlı bir evladımın olmasıydı ama sağ olsunlar ülkenin içine ettiler.Hayallerimizi yıktılar.80 tane şehre 250 tane üniversite açıp eğitimi bitirdiler.Evlilik benim için bu saatten sonra hayal oldu.Sağlığım bozuldu sınavlar yüzünden.Tarımı bitirdiler.Hak hukuk demokrasi zaten yok.Babamın 3 tane tazminat davası var 5 yılı geçti sonuçlanmıyor.Ülkede adalet olsa bu kadar dosya birikir mi ? Yazmakla bitmez ama görmeyen kör gözler sağ olsun onlar yüzünden ne hallere düştük.Yaşıtlarım çocuklarının başını okşarken ben burda liyakatsiz atamalar yüzünden memur olamadım.Girdiğim şirketin biri battı,diğerinde benim görevim bitti ayrılmak zorunda kaldım.Şimdi de iş yok.Kalıcı iş olmayınca kim benle neden evlensin.
üzülüyorum hocam. inanın bundan sonra kendi adaletimi kendim sağlarım adliyeye adım bile atmam. ben de kaç kişiyi savcılığa şikayette bulundum her kanıt olduğu halde (dekont, konuşmalar vs.) hiç bir şey çıkmadı. adalete güven kaldı mı ki. herkes birbirini doğruyor her gün haberlerde şiddet içeren kötü haberler. eski günleri çok özledim