Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
inanırım hocam sizin yine iyi bana göre. işler durgun iş bakıyorum cebimde geçen 20 lira yoktu. birikmiş param arkadaşın hesabında blokelendi. anlayacağınız şuan sıfırım hiç bişeyim. geçen sene farklı işe yöneldim yine piyasa battı. başlarda iyiydi ama neye el atsak bir şeyler oluyor ülkede
Şu yaşta inanır mısın kpss'ye hazırlanıyorum mecburiyetten. Hayatta en çok istediğim şey sağlıklı ve hayırlı bir evladımın olmasıydı ama sağ olsunlar ülkenin içine ettiler.Hayallerimizi yıktılar.80 tane şehre 250 tane üniversite açıp eğitimi bitirdiler.Evlilik benim için bu saatten sonra hayal oldu.Sağlığım bozuldu sınavlar yüzünden.Tarımı bitirdiler.Hak hukuk demokrasi zaten yok.Babamın 3 tane tazminat davası var 5 yılı geçti sonuçlanmıyor.Ülkede adalet olsa bu kadar dosya birikir mi ? Yazmakla bitmez ama görmeyen kör gözler sağ olsun onlar yüzünden ne hallere düştük.Yaşıtlarım çocuklarının başını okşarken ben burda liyakatsiz atamalar yüzünden memur olamadım.Girdiğim şirketin biri battı,diğerinde benim görevim bitti ayrılmak zorunda kaldım.Şimdi de iş yok.Kalıcı iş olmayınca kim benle neden evlensin.