Bu zamana kadar hiç bu tarz bir konu açmamışımdır, bugün izmir gibi bir yerde 2-3 kere sokak aralarında 5-10 gruplar halinde son derece bozuk eşgaller ne dedikleri anlaşılmayan üzerlerinde ne taşıdıkları belli olmayan mülteciler gördüm, en batıdaki bir şehire böyle sürü halinde gelmeleri acaba iç anadolu doğu güneydoğu kim bilir ne halde diye düşünüyorum.
Bu iş yardım etmekten çıktı, kayıtlı 8-10 milyon mülteci bu ülkenin tüm dengelerini değiştirir üreme hızları x5 olduğu için 5-10 yıl sonra iş iyice çığırından çıkacaktır, bu mülteciler ile ne kültürümüz ne din anlayışımız ne ahlakımız uyuşuyor, bundan 7-8 yıl önce aracımla bir suriyeliye çarptım kendisi aniden yola fırladı haliyle hastanelik oldu beni de haklı olmama rağmen nezarete attılar daha sonra karakolun önünde 20-30 civarı suri birikti haliyle bizimkilerde gelince civ civ misali dağıldılar, demem o ki o zamandan bu yana çok hızlı tavşan misali savaş psikolojisinde üreyebiliyorlar ne bir gelecek kaygısı ne bir umursama.
Muhalefetten de yüksek sesle bir çözüm önerisi görmedim duymadım bolu başkanı hariç, bu körlük ne kadar sürecek milletin sabrı sonunda kime sorsam yaka silkiyor, Türk milleti aniden patlama yapabilen bir ülke halk olarak iş başa düşerse ortalık çok karışır kontrolden çıkar işlerin buraya gelmeden düzeltilmesi gerekir, maalesef Ümit Özdağ, İnce hariç kimseden bir öneri göremedim, aşağıda bir Ümit Özdağ çok güzel özetlemiş konuyu.
https://youtu.be/o90O-wOkD2s