Bir insanın istediği ile yaşadığı bu kadar mı ters gider yahu?

Hayattan zevk alan var mi? Ben hayattan zevk almıyorum, her insan birşeyde ustadır ben ne çalıştım işi doğru düzgün yapıyorum ne evde huzur var beceremiyorum.

Neye elimi atsam ters gidiyor. Eşim hasta işten ayrılsın ben bi site alayim geliri benim maaşa destek olur dedim site aldigim gunden sonra cöktü ugraş para harca toparladim bu kez yayin evi mahkemeye verdi ne olca belli degil,

Üstümde hep bi yorgunluk sarhoşluk hali var bir sürü borç birikti maaşı alıyorum 1 hafta sonra 500tl kaliyor onuda sakliyorumki cocuk hasta masta olursa ona harcarim diye bi ecel gelse de birakip gitsem yav bana dair kayda geçmiş hatırda kalmis ne varsa silinse sıfırdan başlasam

Fikir uretemez oldum neye niyetlensem sonu b***ka sariyor bazen bakiyorum babalar var cocugu ne yaparsa yapsin destekliyor arkasinda duruyor ulan cocuktuk illa hata yapariz hergun agiz burun kirilir mi 14 yasimda da piç gibi attilar baska sehre sanaiye verdiler onun bunun evinde sıgıntı gibi yaşadik ben ne yapipta ne ogrenecektim valla biktim usandim artik