İyi Akşamlar.

Ben 3 ay önce domain aldım ve domain içerisinde marka isim geçiyordu. domain: markaismi.....................com şeklindeydi. Site kurdum sitem tamamiyle bilgilendirme sitesi o markanın ürettiği ürünlerin verdiği hatalar ve bu hatalara çözüm gibi içerikler. Site henüz 2-3 aylık olmasına rağmen baya ileri gitti ve bu günlerde bana domain barındırdığım firma tarafından gönderilen bir destek talibine rasladım marka sahibi domainde isim geçmesi ve sitede insan dol....... için sitemin kapatılmasını istemiş. Ve Şimdi kapattılar bu durumda benim sitemi açabilmem için neler gerekli sadece domain değiştirmem yeterlimi yoksa içeriklerde marka ismi geçmesi de mi sıkıntılı bir drum konu hakkında bildiklerinizi ya da tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim teşekürler...

Aşağıda belirtilen içeriği dikkatimize sundukları ......... temsil ediyoruz,
http://..........................................com/
Platformunuz, web sitesinde olduğu kadar etki alanında da ......... adını kullanıyor ve yanlış bilgi vererek kullanıcıları dolandırıyor. ........., ............. ait bir web sitesidir. Bu, müşterimizin takipçileri arasında kafa karışıklığına neden oluyor. Müşterimiz ............. bu alanın sahibi değil. Bu alan adının kaydının silinmesini ve öncelikli olarak kaldırılmasını talep ediyoruz.

Ticari Marka Ayrıntıları:
Ticari Marka Sahibi - ............... Kayıt numarası -...............
Ticari marka tescilinin yargı yetkisi - Amerika Birleşik Devletleri
Ticari Marka Bağlantısı -.............................

İletişim Bilgileriniz
e-posta - ...............................................