Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda Turkcell Kurumsalın yakıt indirimi uygulaması olan hesapplı diye bir belaya bulaştım. Gelen çocuklar, konuşturdukları kadın, uygulamanın kullanıcı sözleşmesi vs.. hiç bir yerde taahhüte dair bir yer yok. Ben 2. bir sözleşme hatırlamıyorum o zaman fakat şuan yeni bir cihazdan kayıt oldum eklemişler. Şimdi sorun şu ki; ben taahhüt yok diye eşin dostun tüm araçlarını ekledim. Bunlar 2. ay %7.5 olan indirimi %5 yaptılar 3. ay %3.5 yaptılar bu ay %1 yaptılar. İptal etmek istersem araç başı 1200 lira ceza 3 ayda bir yakıt almaz isem başka bir ceza. En son Turkcellden bir yetkili, attığım maili okumuş sağ olsun. Aradılar en azından yabancı plakalı araçlarınızı cezasız çıkartacağız dediler gidiş o gidiş ses seda yok. Şimdi ben bu bahsi geçen sözleşmeyi bugün okuyabildim şöyle bir şey buldum 1-10 araç arası %4 ü 11-20 arası %4.5 indirimi garanti etmişler. Bunu istediklerinde azabileceklerine dair bir ibare de yok. Ben şimdi nereye başvurupta bunlardan yakayı kurtarabilirim. Birde en başa oluşan sorunlarda tüketici hakları mahkemesi geçerli değildir diye de ibare eklemişler. Bu anlaşmayı yaptığımız üyelikte limited falan değil normal vergi mükellefi. Yönlendirebilecek arkadaş var ise çok sevinirim.