Merak ediyorum... Hani şu güneyimizdeki komşumuz müslüman diye ülkemize gelen mültecileri dışlayıp insan yerine koymayan şu bizdeki malum kesim var ya. Ukrayna'da mülteci olan ukrayna vatandaşlarını sırf sarı saçlı mavi gözlü diye ayrım yapan şu Avrupalılaştıramadıklarımızdan mısınız? Türkiye'nin yüzde 99'u müslüman kesiminden misin yoksa yüzde 1'lik kesimden mi? Hadi gerçekçi olalım. Senin rahatsız olduğun şu davul sesi yerine çan sesi çalsaydı veya farklı bir enstrumanla zil takıp oynansaydı böyle bir rahatsızlığı dile getirecek miydin? Tabi ki hayır. Siz Avrupacı olduğunuz sürece değil davul sizin kulaklarınızın dibinde zurna çalıp değil 5 vakit sizi günde 50 vakit namaz kılmaya zorlamak gerekir ki senin dinin sana benim dinim bana anlayışını benimseyesin. Şu paylaştığın metnin ilk cümlesinden sadece bir kısmını okudum ve ne denli gereksiz ve boş olduğunu anladım, gereksiz bir metin olduğu kanısına vararak imzamı da altına atıyorum.
Çok pardon, şimdi sen beni de cahil olarak görürsün. Ama sen takma dediklerimizi, git ukrayna'da acındır kendini, Avrupa'ya daha hızlı girersin... Bu ülkede sizin gibilere yer yok.