Yerel halkı hala zengin. Gece hayatı sayesinde para hala oraya akıyor. O yüzden ticaret yapmak isteyenler için ideal bir yer. Ancak tabii gezmek görmek isteyen veyahut normal bir iş ile yaşamak isteyen insanlar için dezavantajlı hale gelmiş olabilir.
Ben kıbrısta yaşıyorum ama açıkçası yerel halkın zengin olduğunu görmüyorum
Dışardan gözüken yanıltmasın sizi; devlet mesaileri 4 ay geç ödüyor, çalışanlarına aylardır maaş vermeyip çalıştıran taşeron firmalar var, ekonomik krizden dolayı ticaret dönmüyor(dönerse anca büyük şirketlerde)
Eskiden ünüversitelere gelen siyahiler çok katkı sağlardı şimdi onlar bile dopru düzgün alışveriş yapmıyor
Gece kulüplerine para akıyor demişsiniz de orası devletin ortak malı değil yanlız, hepsinin sahibini biraz soruşturursanız bulursunuz😂
Ayrıyeten oralardaki görevlilerle sohbet ettim, kendi gözlerimle de gördüm işler kesat
İşler kesat anlayacağınız varsa gördüğünüz gezip tozan ya eskiden sağlam birikim yapmıştır gerçekten zengin sayılı kişilerdendir yada borçla harçla eski yaşamlarındaki alışkanlıklardan vazgeçemeyenlerdir, inanın borçla gezip tozup zenginmiş gibi gözüken kaç tane insan sayabilirim size...