Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum. Şu ana kadar bir sürü uygulama yayınladım. Flutter ın Apple tarafında bir sorun yarattığını daha önce hiç duymadım. Ne gibi bir sorun var?
Yok sorun yaratıyor demedim. Eksikleri var tabi bu fluttera özgü değil cross'a özgü bi durum. Flutter crosslar arasında en stabil ve en hızlı güncelleme alan platform. Bende projelerimde flutter kullanıyorum.
Apple yeni özelliklerini kullanan uygulamaları sever bunları markette sergiler. Editörün seçtikleri veya Dark Mode, Safari Widget, iAP Event destekli uygulamalar vb vb gibi.
Bu özelliklerin bir çoğu crosslarda hala yok yapılamıyor. Büyük şirketlerin özellikle uygulama şirketleri bu yüzden native kullanmak zorunda kalıyorlar. Artık kullanıcı deneyimimi dersiniz yoksa free marketing içinmi yapıyorlar dersiniz orasını bilemem
Genelde forumda ve her yerde şu dil şu dilden iyi derken neye göre diyorlar anlamıyorum. Profesyonel projelerde size istediğin dilde yap demezler. Şu dilde istiyorum derler. O yüzden bu tercihler developer'lara bırakılmaz.
Dediğim gibi büyük proje veya büyük firmalarda çalışmak istiyorsanız native bilmek şart özellikle Apple tarafında.