hahaha hocam valla yoğunum bu aralar bir kaç sorum olacak size müsait bir zamanınız da rahatsız etmek isterim
ne zaman istersen üstat
Ceza aldığım için cevap verme şansımın olmadığı zaman diliminde, üstelik birçok kişi aleyhimde mesajlar atarken gösterdiğiniz özgüvenle, şu anki cümleleri kurarken gösterdiğiniz özgüven arasında ciddi bir fark var nedense.
Sizin gibi, kalabalığın ne tarafta durduğuyla ilgilenip ona göre bir tavır takınan bir insan olsaydım omurgamdan şüphe edip hastanenin ortopedi ve travmatoloji bölümünden randevu alırdım.
kalabalığa karşı düşüncelerimi savunmak uğruna ne şekilde tutum aldığımı tüm forum bilir.
sivri dilli eleştirilerin iğneli oltasında çok defa da sallandırıldım. her seferinde de senin kavramayacağın dik duruşumla gereken cevabı verdim.
ama bunu hiçbir zaman insani vasıflardan yoksun olarak yapmadım. o yüzden en karşıt görüşlerimi bile açıklamaktaki cesaretim hiçbir zaman banlanmakla sonuçlanmadı.
sana ağzının payını verenlere saldırarak kendini erdem şövalyesi gibi görmen ve bunu diretmenin acizliğini de anlıyorum.
köşeye sıkışınca saldırmaktan başka çare bulamama hayvanlığını da hoş karşılıyorum. bunlar hepimizin içinde var.
nitekim biraz da insan olup kafanın içindekini kullanmayı denersen herşey çok daha farklı olabilir dostum