ilk başta şüpheli deyip uyarı verdi, sonrasında kartı ekledi fakat yetersiz bakiye :/
Arkadaşlar artık şunu anlamanız gerekir. Provizyon çekmek istiyor yani ben sana bu hizmeti vericem ama kartında para var mı?
Provizyon çekip geri yatırıyor. Kartınızı eklerken içinde 200 tl olsun bakın nasıl geçiyor geçmese bile mobile girip geçici tutmayı onaylayın. ondan sonra reklam çıkmayın sanal kartınızın limitini sıfırlayın öyle çıkın. harcama limiti koyun verdiği fatura 150 tl ise 145 tl limit koyun o limit te dursun para da cekmiyor.
Dip NOT: Çektiği provizyonu zaten direk geri veriyor anlık olarak. Provizyon deneme çekimidir... Sana hizmet vermeden senden para almaz facebook. 200 tl yi cekti diyelim ee ben 50 tl lik reklam vericem? Yani diyeceğim sanal kartta para olsun provizyon cektirin hesap yine sıradışı alabilir. ama mobil den reklam yöneticisine girince orda geçici tutmayı onayla deyince. Reklam hesabı aktif oluyor PROVİZYON geri yatmış oluyor. Burdaki amaç ben buna bu faturayı açıcam ama kartta para var mı?