Bakarsu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişiyle iletişime geçtim, ana hesap olmadan kart eklemenin hüç olduğunu dahi bilmiyor. Amacı yardım olduğuna gerçekten umudum vardı. Saatlerce görüştük fakat hiçbir soruya net cevap veya hiçbir soruya doğru cevap zaten veremedi.1. Kartı 2 günlük hesaptan eklediğini yani ana hesap kullanmadığını iddia etti. 2. Kart olarak işbankası yani en mimli kartı geçirdiğini söyledi. 3. Olarak en son tek istediğim bir tane görsel ya da bir tane kart ekli hesap oldu. 1 hesap attı ve kart sadece bm'e ödeme yöntemi olarak ana kısmında ekli. Reklam hesbaına ekli değil. Durumu belirttiğimde ise ben zaten bu şekilde yardımcı oluyorum tarzında bunu diğer kart ekleyenlerin yaptığını fakat kimse bilmiyormuşçasına bir tavır takındı. Sonra olayı FB'nin güncellemelerine lanet getirip kart ekli hesap satanların ayağını kıracağına falan bağladı. Yani konuyu açma sebebinden emin olmamakla birlikte ya kart ekli hesap satanlardan nefret ettiği için (ki kart ekli hesap satan yok diye biliyorum şu an) ya da satışlarını arttırmak için yaptığını düşünüyorum. Fakat bahsettiği işlem kesinlikle işe yaramıyor. Yaradığını iddia edip uygulayabilecek olan varsa çok durumu olan biri değilim fakat napar eder bulur onun adına istediği yere bağış yaparım. Bu tarz konular zaten sorunu yaşlayan insanlara umut verip verip kandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Uğraş verenleri daha da yorup daha sıkıntılı günü bitirmekten başka hiçbir sonuca varmıyor. WP görüşmelerini de doğru olmadığı için paylaşmıyorum. Kendisi isterse doğru bir biçimde hepsini paylaşabilir, olaylar tam olarak dediğim gibi. Kişi ödeme yöntemlerinden kart eklemeyi anlatıyor reklam hesabına kart eklemeyi değil Ben kart ekli hesap kolay kolay satmıyorum çok nadir fakat zaten yardım adı altında konudaki başkalarının işine dahi engel olmakla konuya başlaması başlı başına yanlış bir üslup ki niyetini çok belli ediyor.Aylar önce bir konu açtım üstünden kart ekli sattığım hesap max 5'dir büyük ihtimalle şimdi benim işimi engellediğini söyleyip benim bu yüzden bu denli bir yorum attığımı savunacak Klasik.
Bakarsu bey kardeşimizin yorumu Facebook kategorisinde neden kimseye yardım edilmemesi gerektiğini bir kez daha gösteriyor bize tekrar hatırlattığın için teşekkürler üstad 😂