Şimdi fark ettim de makale yazımına taban fiyat uygulaması tekrardan getirilmiş.

Tam da bu konuya detaylı cevap yazdıktan sonra gördüm ya işte buna ilahi adalet denir. Bana karşı taban fiyatın kaldırılmasını savunan ekonomi dahileri, ne oldu? Ben de şaşırıyorum, konuya detaylı cevap verdim ama muhataplarından kimse bir şey yazmamış diye. Meğersem ne kadar saçma düşündükleri cümle aleme ortaya çıkınca hepsi ayrı bir kenara pısmış.
Yöneticiler aynen şunu yazmışlar:
"Makale alım & satışı kategorisinde yıllardır süren taban fiyat uygulamasını bildiğiniz üzere kaldırmıştık. Ancak bu durum alış ve satışlarda haksız rekabete ve piyasa kalitesinin aşırı derecede düşmesine neden olmuştur. Ayrıca taban fiyat olmaması sebebiyle bazı suiistimaller saptanmıştır."
https://www.r10.net/hazir-makale-ice...kurallari.html
Ben size ne dedim? Ölücülere gün doğacak, piyasanın kalitesi düşecek demedim mi? O gün bana saldırıyordunuz, şimdi tebrik etsenize. Konuşsanıza hadi?
"Bilgisizsiniz, cahilsiniz, ekonomi - piyasa bilmezsiniz" deyince taa konuyu bu noktalara kadar getirdiniz. Ne oldu ya

hani iyi yazan iyi fiyata, kötü yazan kötü fiyata satardı? Hani piyasa etkilenmezdi? Bilginiz olmadan fikriniz olmasın. Ekonomi 101'den kalacak insanları ciddiye aldığım için kendimden tekrar özür diliyorum.
arkadaş banlanınca nasıl içerlemişse destan yazmış. uzunca bi vaktim olursa okurum, ama hiç sanmıyorum
Kısa yazınca anlamazsınız, uzun yazınca okumazsınız. Cevabı 12'den alınca da rRrRr takılırsınız. Yiyemeyeceği yemeğin önüne oturmayacak insan.
Bu konu yüzünden banlandın hala daha ders almadın mı?
Bana XX Guard kelimesini kullanırsan cevabı bu olur dostum kusura bakmayacaksın.
Gerçek hayatta yapamayacağın şeyleri internette söyleme demeye çalışmıştım ama anlamamışsın.
Neyse, taban fiyat tekrardan getirildi ve bana karşı ekonomi profesörü kesilen insanların bomboş oldukları ortaya çıktı ya artık keyfimi hiçbir şey bozamaz.

Ak kim kara kim çıktı ortaya. Konu kilitlenebilir artık çünkü hiçbirisinin cevap verecek yüzü kalmamıştır.