sitenize baktım, şunu söyleyebilirim eğer içerikleriniz resim+içerik kopyaya ajanslarla papaz olabilirsiniz. Henüz işin başındayken mutlaka işin uzmanından içeriklerin telif durumu ile ilgili destek alın derim.
Googlda "KOPYA İÇERİK SUÇU VS " aratırsanız önemini görebilirsiniz.
Örnek:
https://www.aa.com.tr/tr/kurumsal-ha...ne-ceza/157317
Teşekkür ederim. Aldığım botta metin özgünleştirici mevcut. Aynı zaman da benim kullandığım bot kendi sitesinden alıyor ve alıntı olarak belirtiyor.
İçerikleriniz ve resimler özgün olursa telif sorunu yaşamazsınız. Pixabay ve benzeri ücretsiz resim stok siteleri var. Oralardan resim bulabilirsiniz. İçerikleri de kendiniz elle özgün yazarsanız hem telif sorunu olmaz hem de site içeriği güçlenir. Emek isteyen bir iş. Umarım istediğiniz hedefe ulaşırsınız
Ajansa abone olup çok sayıda içeriğe sahip olabilirsiniz ama ajans aboneik ücretleri muhtemelen astronomik rakamlardır. birde ajanslar abonelik için kurumsal prosödürlereri vardır. belli bi gelişmden sonra ajans işi olabiir.
Teşekkür edeirm Ajanslar aylık minimum 250-300 tl den bahsediyor. Kullandığım bot da sitenin kendi botu aslında. Örnek AjansporCom un botu var bende haberleri oradan çekiyor ve alıntılıyor.
Hayırlı olsun, ilk izlenimim bütün haberleri botla çekiyor olman hocam. Hem siten için hem senin için büyük zarar. Az haber gir ama kendir gir mutlaka.
Bot da metin özgünleştirici mevcut. Çekerken değişiyor bir çok kelimeyi
Öncelikle hayırlı olsun. Benimde hayalimde var bir spor sitesi. Ajans falan üyeliği gerekiyor diye biliyorum yoksa ileride başınız ağrır. İşin bu kısmı ve sürekli güncel olacak olması düşündürüyor. Birde böyle bir iş için sosyal medya ve en az 3 kişilik ekip olması çok önemli. Twitter'da büyük spor hesaplarından çoğu internet sitesi açtıysa da tutunamadı. O yüzden işiniz zor kolay gelsin.
Siteniz için bir şeyler ekleyecek olursam; bir spor sever olarak ne yazık ki site tasarımınızı beğendiğimi söyleyemem. Bir kurumsallık izlenimi vermedi. Şuan haber içeriklerinde de çift resim görünüyor gerçi onu düzeltirsiniz.
Teşekkür ederim. Başlangıç aşamasındayım bakalım ileride ne olacak bilinmez. Ben Ajansspor sitesinin botunu kullanıyorum.
detaylı bilgi isterseniz wbots.net adresinde mevcut