Merhabalar, az önce açtığım konu ile ilgili sayısız linç yiyorum. Keşke sorgusuz yargılamadan önce o kişiye de sorsanız. Forumdaki ilk zamanımdan bugüne kadar verdiğim bütün hizmetleri layığıyla yerine getirmeye çalıştım. Konuyu öyle bir yere çekiyorsunuz ki sanki ben burda her gün dileniyorum ve o şekilde gelir elde ediyorum. Konuyu açarken de belirttiğim üzere 4 aydır devam eden bir serüvene cesaret ettim. Zaten babam yıllardır ticaret ile uğraşıyor ve halihazırda onunla birlikte satış yapıyoruz. Babam zaten bütün yoğunluğunu buraya verdi. Ben paneli kurdum ve dijital takibini yapıyorum. 100.000 TL ciroyu ısrarla 100 bin tl kazanç olarak lanse etmeye çalışıyorsunuz. Bize kalan bu meblağdan max. 40 bin civarıdır 4 ayda. 4 AYDAN BAHSEDİYORUM.

Sanki bu benim ek gelirim gibi lanse ediliyor. Ben ve ailem tamamen bu şekilde geçimini sağlıyor 4 aydır. Ben kimseden tinder kodu da istemedim. Ödemeye ihtiyacım olduğunda herkes gibi belirtip iş aradığımı da belirttim. Video kurgulayıp & Seslendirip harçlığımı çıkarmak da suçsa bunun takdirini size bırakıyorum. Tıpkı her öğrenci gibi şuanda böyle bir projenin başarılı gittiğini yazında okulumu bitirdikten sonra neler yapmayı planladığımı yazdım. Konuyu açarken de belirttiğim gibi "böyle bir girişim yaparken açıkçası pek devam edeceğine dair ümidim yoktu".

ZATEN BEN BU ŞEKİLDE BURADAN DOLANDIRICILIK YOLUYLA GELİR ELDE ETMEYE ÇALIŞSAYDIM BU KONUYU AÇMAZDIM EMİN OLUN. Ben niyetimi biliyorum çok şükür.