Hocam o üye aynı zamanda multiydi yani @theprofseo; 'nun eski üyeliği @Pervazz;

Bu herifi takip etmek lazım yine gelecek çünkü. İbrahim adına yapmıştınız değil mi ödemeyi?

Hacklinkten yakalanıp ceza aldıysa süresiz ban atılması gerekirdi kısmına katılıyorum, hem de katılmıyorum. Bazı forumda bilinçsizce para kazanma hırsıyla yanlış işlere bulaşan arkadaşlar oluyor. Onlar caydırıcı ceza alınca doğruyu buluyor. Sonuçta daha kimseyi dolandırmamış, eski bir d-olandırıcı olduğu da bilinmiyormuş. Bu yüzden yönetim insanları kaybetmek değil, kazanmak adına bu şekilde bir yol izliyor sanırım.

Bana göre de doğrudur. Çocukken hackerlık işleriyle uğraşıyordum. Biraz olgunlaşınca orada öğrendiklerimi Siber Güvenlik alanında kullanıp freelancer hizmetler verdim bu alanlarda. Sonra da atamam gerçekleşti şu an hatrı sayılır bir kurumdayım suç işlemedim, kendimi kaybetmeden öğrendiklerimi geliştirmeye yönelik kullanmasını bildim. Bazı arkadaşlar bunun ucunu kaçırıp saçma sapan şeyler yapıyorlar. Yönetim direkt burada onları dışlayıp, süresiz banlayıp gönderirse o arkadaşları topyekün illegale yönlendirmiş olur diye düşünüyorum.