@julyo_s; kendimce etik olmadığını düşündüğüm için isminizi ve şirketinizin ismini vermemiştim. Ancak konuya siz gelerek en azından içimi rahatlattınız teşekkür ederim. Sizin şirketiniz ile 15'günü aşkın bir süredir çalışıyorum ve sayısız destek talebi açtım. Zaten konuyu açarken de belirttim iyi ve ya kötü işlemlerim tamamlanıyordu. 15 günde 10 - 15 tane destek talebi de açmışımdır, bunların içinden en erken cevap verdiğiniz kısımları seçip forumda algı yaratmanız gerçekten çok acınası ve komik. Üstelik Canlı destek konuşmalarını buraya atmışsınız

kusura bakmayın ama canlı destekteki arkadaşınız robot gibi aynı şeyleri saniyesinde tekrarlıyor ve siz bunu hızlı yanıt veriyoruz diye kanıt olarak sunmuşsunuz. Üstelik benim hesabımı kapattığınız için şuan da karşılık vermek için saatlerce beklediğim ve hiç cevap bile alamadığım destek taleplerini ben konuya paylaşamıyorum, çünkü bunu engellediniz. Cevabınız bile müşteriye olan yaklaşımınız ile aynı. Sizinle asla ticaret noktasında yolumun kesişmesini istemiyorum, iademi belirttiğiniz gibi 3 gün içerisinde tamamlayın benim için yeterlidir.