Arkadaşlar merhaba
Öncelikle hepimizin Ramazan şerifleri mübarek olsun Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin.
Coin sepetime 100 dolarlık MEFA Coin ekledim.0.00024 ten almıştım.Çok uzun süre bunu elde tutacağım.Hedefim 2 Dolar civarları. Henüz çok yeni coin.Bu coin hakkında bilgisi olan geleceği hakkında düşüncelerini bizimle paylaşırsa memnun olurum.
Shiba'da yaptığım hatayı yapmak istemiyorum.İlk çıktığı zamanlarda 50 dolarlık Shiba almış 200 doları görünce satmıştım

Merkezi olmayan bir blok zinciri platformu olan Metaverseface projesinin hedefleri;
  • Yeni bir sanal dünya yaratmak
  • Sanal dünyada yer alan oyun karakterinde kullanılan ve neredeyse hiç farkı bulunmayan avatar görünümlerini değiştirmek
  • Kullanıcıların oyunlar için yarattıkları avatarlarda istedikleri yüzleri oluşturmasını sağlamak
  • Kullanıcıların avatarları için kendi yüzlerini kullanabilmesini sağlamaktır.
Kısaca açıklamak gerekirse Metaverseface projesi, sanal dünya karakterlerinde her biri farklı özelliklere sahip olan NFT’ler yaratmayı vaat ediyor. Bu da sanal dünyada yeni bir aşamaya geçilmesi anlamına geliyor.

Ne dersiniz 2 Dolar bence çok uçuk bir rakamda değil.

Yorumlarınızı bekliyorum.Elinde tutan arkadaşlar var mı?