İlgin ve dileklerin için çok teşekkür ederim bunun altından tek başıma kalkmam imkansız web konusunda tecrübem yok bir kaç kişiyle konuşup projeyi anlattıgımda cok ucuk rakamlar soylediler web sitesi için sosyal medya noktasında kendim 5 yıldır olarak aktif sosyal medya yönetimi yapmaktayım ondan yana hiçbir derdim yok ama olay web sitesi işinde çözümlendiği için yaptırmaya kalktıgımda cok yüksek paralar daha bu gün birine anlattım istediğim sistemi xx.xxx hallederiz dedi projeyi duyan fiyatı cok yükseğe çekiyor iş oturdugu takirde aylık min 50.000 tl getireceğine canı gönülden inanıyorum türkiyede 3845 tane kayıtlı çekici firması var projemde cok mantıklı web kısmındaki diyorki yarın obur gün vurucak parayı ona göre fiyat veriyor diyorum nasıl boyle bir fiyat cıkarttın yarın obur gün tutucak diyor anlamadım gitti
War evet ama bitirirler isler bildigin gibi degil... mafya gibiler ben 15 senedir cekico nakliye cilere konum site adswords hizmeti veririm.. sen cikarsin genel bir site olusturursun ... aliriz derler bulusursun

yerler seni oracikta....ekmegimizi mi aliyorsun elimizden deseler ne diyeceksin... piyasa oyle boyle degil... adam asilsiz ihbar verip rakip yeni firmayi cagirip veya konum.acarak hizmeti komisyonla satmak isteyeni buluyor bir sekilde.. onun icin ozetle arlanda saflam bitileri olmasi lazim DIKKAT ET . Adres vermeden domaini sal gitsin.. bilgin yoksa bulasma ..